Ritt rapport

Sparebanken Sør Lyngdal er Hovedsponsor for Sykleklubben.

Vi takker for muligheten dere gir oss!

Ritt Rapport

 

 

Ritthelg i Bergen og Turritt i Sør

Da en ritthelg i Bergen over og 2 tur-ritt i Arendal og på Jæren over.

Lørdag 30.4 var det 120km Fellesstart her i Bergen, en 23km lang runde ble syklet 5 runder. Jeg hang bra med og var med på noen støt. Men når det var 18km igjen sa det stopp i en bakke og jeg datt av tet gruppa. Men kom inn til en grei 9.plass.

Søndag 1.5 startet med 10km Tempo på morgenen, hvor jeg syklet inn til en 5.plass. En grei tempo, men kjente gårsdagen i beina fra dagen før. Senere på dagen var det et 30km langt kriteriums-ritt, beina var helt kjørt så jeg datt av i første bakke. Men kjørte det jeg hadde inn til mål.

Totalt sett ble det en fjerdeplass, som ga en del Ranking poeng.

Torsdag 5.5 var igjen ritt. Denne gangen Herefoss rundt i Arendal, 14mil langt. Det gikk en brudd veldig tidlig som jeg ikke kom med. Var med å kjørte i perioder, men var kvalm under hele løpet. Så fikk ikke gitt alt.

Søndag 8.5 syklet jeg 80km lange Jærtrillen på Nærbø. Sidevind gjorde at feltet ble sprengt. Plasserte meg dårlig i feltet, i perioder som var viktige å være foran. Så datt av tetgruppa et par ganger, men klarte å kjøre meg opp igjen. Datt av en gang til etter dårlig plassering i en bakke, vi var ei guppe som nesten kom oss opp igjen. Men kom ca 40sek bak i mål som pulje 2. Helt greit ettersom jeg hadde ei knallhard økt på fredagen og ritt på torsdagen.

Nå er de bare å gjøre seg klar til NC 2 i Ottestad til helga. De to siste helgene er brukt som trening for å være klar til Norgescup, så bare å gi jernet.

Vi tråkkes Mathias

 

 

 

 

 

NC Helg Ottestad

Gateritt (Ranking) Hamar 14.5

Første ritt for helga var et gateritt. Vi sykla en 2km lang runde i 50min + 2 runder. Etter å ha vært litt småsyk, var jeg spent på kroppen og beina. Beina var ikke veldig gode, ettersom jeg ikke hadde fått kjørt optimalt opplegg siste uka. Så datt av etter 40min.

Norgescup 15.5

En skikkelig klassiker ritt, en runde var 28km med 11km grus. Jeg var spent på beina og kroppen. Dessverre hadde jeg ikke overskuddet jeg hadde håpet på og datt av ganske tidlig. Kjedelig ettersom formen har vært stigende.

Mot klokka (Ranking)

Etter to skuffende ritt ble dette en opptur. Kjørte en grei tempo, utfra fra formen. De 16,8km sykla jeg på 23.05.

Nå håper jeg det løsner og at jeg er klar til Søgne GP til helga.

Vi tråkkes, Mathias

 

 

 

Color Line Tour 2016

 

Mathis Vea var en del et sammensatt lag fra sørlandet, SUB 5.

De kjørte meget sterkt og lå lenge å kjempet med Catch om seieren, men måtte til slutt se seg slått med noen få minutter, de kom seg også i mål på under 5 timer, 4:57 ble slutttiden her, kun slått av rekordlaget til Catch.

Til tross sin unge alder bidro Mathis veldig sterkt her til den serke slutttiden.

Sykleklubben gratulerer med prestasjonen og takker samtidige alle sponsorene til klubben som gjør det mulig å drive klubben og være med å legge til rette for unge syklister som ønsker å drive med sporten!

 

Mathias har idag 12.06 tråkket Norgescup for senior, det er syklingens "formel1" i Norge. 18 plass! - det er rått. Når oppsummering går på at han er bittelitt missfornøyd med å ikke bli med i riktig brudd, kontra å slite max for å henge med, så er det et kvalitetstegn. Gratulerer!